Rólunk

Magunkról

Vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleink hatékonyabban, eredményesebben működjenek.  Korábbi tapasztalataink azt mutatják, hogy a vállalatok, szervezetek működése sok kiaknázatlan lehetőséget rejt magában.

15 év tapasztalattal rendelkező, a saját szakmai területén elismert tanácsadókból, trénerekből, coach-okból és egyetemi oktatókból álló csapat vagyunk. Referenciánkat a személyes tapasztalat, a szakterületen eltöltött idő és a felhalmozott tudás alapozza meg.

Tanácsadóink, trénereink a hazai vállalatoktól a multinacionális vállalatokon keresztül, itthon és külföldön fejtik ki hasznos tevékenységüket (gyártás, szolgáltatás, állami vállalatok, KKV szektor, pénzügyi szektor, gyógyszer-kereskedelem és egyéb területeken).

Célunk

Célunk, a hatékony együttműködés, szolgáltatásainkkal értéket teremtsünk ügyfeleink számára, veszteségtől mentes működési rendszerek kialakítása. A teljes működési folyamatban jelenjenek meg a szükséges kompetenciák és alkalmazzák azokat a napi gyakorlatban is.

Szemléletünk

Fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalmat és tiszteletet, az információk kölcsönös megosztását, őszinte nyílt kommunikációt. A vélemények és konfliktusok nyílt felvállalását és megbeszélését.

A hatékony működés elengedhetetlen feltétele a folyamatos mérés, elemzés és fejlesztés. Csak azt a működést, folyamatot lehet hatékonyan irányítani, amelyet a mérés a legapróbb részletekig átláthatóvá tesz.